ünnepek, munkaszüneti napok, ünnepnapok

Ünnepelj Vegasban! – Programok a vegasi kaszinókban

A szerencsejáték története gyakorlatilag egy idős az emberiségével. A régészek kutatásai alapján mára bizonyított tény, hogy már az ókori rómaiak, sőt, még korábban a kínaiak is játszottak valamilyen szerencsejátékot. Ez lehetett például egy egyszerű kockajáték, de a fogadás is viszonylag hosszú múltra tekint vissza. Manapság viszont óriási változásokon megy keresztül a szerencsejáték. Az internetet valósággal ellepték az online kaszinók, így ma már egyre több játékos választ egy online oldalt a hagyományos kaszinók helyett. Ezeknek az oldalaknak számos előnye van. Sokan a remek bónuszok miatt döntenek az internetes kaszinózás mellett, mások viszont a kényelem miatt játszanak online. Nem beszélve arról, hogy a legjobb online kaszinó kínálatában jó esetben több ezer különböző játék található. Nyerőgépek, élő és asztali játékok színesítik a portfóliót.

Vannak azonban olyan szerencsejátékosok, akik ettől függetlenül a hagyományos kaszinókat részesítik előnyben. Szerintük ugyanis semmihez sem fogható a valódi kaszinók pezsgő-nyüzsgő hangulata, a posztó illata és a nyerőgépes tárcsák forgása. Ugyan Európában is vannak kaszinóvárosok, aki az igazi élményre vágyik, annak érdemes Las Vegasba utaznia – persze csak akkor, ha a pénztárcája ezt megengedi neki. De milyen programok várják az embert Vegasban? Van mit csinálni, ha ünnepekkor látogatunk ki? Ebben a cikkben a vegasi programlehetőségek témáját járjuk körül.

las vegas

Programok Las Vegasban karácsonykor

Ha valaki meghallja a „kaszinó” szót, jó eséllyel Las Vegas jut elsőre eszébe. Nem is olyan meglepő a dolog, hiszen a város szinte minden filmben a kaszinózás fellegváraként jelenik meg. Nyerőgépek, asztali játékok és rengeteg izgalmas program – ez természetesen az ünnepnapokon sincs másként.

Ha például úgy döntesz, hogy karácsonykor látogatsz ki Las Vegasba, akkor sem kell attól félned, hogy a kaszinók zárva lesznek, és a hotelszobában kell ücsörögnöd a repülőgép indulásáig. A kaszinók ugyanis ilyenkor is rengeteg izgalmas programmal és ünnepi hangulattal készülnek. Mindegyik termet gyönyörűen feldíszítik, és számos érdekes eseményt szerveznek. Találhatunk például stand up comedy-előadásokat, de koncertek, bűvészelőadások és számos más program közül is válogathatunk.

Természetesen nem csak a karácsonyra vonatkozik a fenti állítás: akár húsvétkor utazol ide, akár az újévet ünnepelnéd a csillogó amerikai városban, egészen biztosan nem fogsz unatkozni. Ha Vegasban jársz, az alábbi játékokat mindenképp érdemes kipróbálni:

  • bakkara;
  • blackjack;
  • craps;
  • videópóker;
  • rulett.

Nincs pénzed Vegasra? Maradj Európában!

Tény, hogy a „bűn városa” rengeteg izgalmat tartogat a látogatóknak, függetlenül attól, hogy az év mely szakában látogatunk el ide. Noha a repülőjegyek is egyre olcsóbbak, így gyakorlatilag már 1–200 ezer forintból kijön egy oda-vissza út az Egyesült Államokba, természetesen ezt nem mindenki engedheti meg magának. Szerencsére Európában is számos lehetőségünk van, ha élőben szeretnénk kaszinózni az ünnepekkor. Egyre többen választják például Prágát, ahol számos kaszinót találhatunk, és az éjszakai élet is rendkívül izgalmas. Ha valami érdekesebbre vágysz, akkor pedig érdemes lehet Párizsba menni, de akár Monte Carlo is remek úti cél lehet.

error: Content is protected !!