ünnepek, munkaszüneti napok, ünnepnapok

Virágbox Valentin napra?

Amióta ember az ember próbálja kifejezni az érzelmeit, teszi ezt szavakkal és tettekkel, olykor pedig segítségül hív különféle dolgokat, hogy még inkább nyomatékosítsa a mondandóját. Ha a szerelemről van szó, akkor a legtöbb esetben a virág az, amivel bizonyítani kívánjuk, hogy komolyak a szándékaink.

valentin napi virágbox

Ez az idők kezdete óta így van, talán már az ősember is szedett virágcsokrot a mezőn, hogy megajándékozza vele az ősasszonyát. A szerelmet, a férfi és a nő kapcsolatát már az ókori Rómában is megünnepelték, mégpedig két isten, Lupercus és Faunus napján.

A Bálint nap a 14. századi Angliában tűnik fel először, de csak jóval később, a 20. században honosodik meg, mint a szerelem ünnepe, Magyarországon pedig csak 1990 óta ünnepeljük.

Egy dolog azonban változatlan az ünneplésben, mégpedig az, hogy az érzelmeinket továbbra is virággal fejezzük ki. Ma már ugyancsak ritkán szedjük a réten a csokornak való növényeket, hiszen itt van nekünk helyette a Valentin napi virágcsokor vagy a Valentin napi virágbox.

Utóbbi manapság nagyon exkluzív virág összeállításnak számít, a hölgyek többsége már a gondolattól is elalél, hogy udvarlója vagy párja egy virágboxszal lepi meg. Népszerűségének egyik oka a szokásosnál látványosabb, díszesebb virágról van szó, másik oka, hogy tartósabb is, tovább marad a lakás vagy szoba dísze.

Virágküldés Budapesten Valentin napon is

Az embernek manapság nemhogy a közeli rétre nincs ideje kiugrani virágot szedni, de gyakran még a virágboltig sem jut el. Vagy, ha mégis eljutunk, akkor nem tudjuk megközelíteni, hiszen az olyan ünnepeken, mint a nőnap, az anyák napja, vagy a Valentin nap, gyakran az utcán kanyarog a sor.

Szerencsére már erre a problémára is van megoldás, országosan is egyre nagyobb divat ugyanis a virágküldés. A virágküldés Budapesten pedig különösen népszerű a szerelmesek körében. És, miért is ne lenne az? Hiszen menő, trendi, gyors, hatékony és persze gyönyörű.

Egy Valenti napi virágbox például garantáltan minden nőt levesz a lábáról, hiszen nem csak szép, de kreatív is. Ráadásul a megrendelés menete tényleg valóban nagyon gyors és egyszerű, addig se tart, amíg egy üzletben megkötik a csokrunkat. A legnagyobb előnye azonban talán mégis az, hogy bárhonnan és bárhová lehetséges, igazzá teszi a mondást, miszerint a szerelem nem ismer határokat.

error: Content is protected !!