ünnepek, munkaszüneti napok, ünnepnapok

3 egyedi karácsonyi boros ajándékötlet

A rendhagyó karácsonyoknak talán vége, így ismét összegyűlhet a család és megünnepelheti az egész évet. Fontos azonban, hogy idén is próbáljunk meg becsempészni sok-sok boldogságot és szeretetet. Ehhez a legjobb megoldás pár boros ajándék, amelyek bármilyen gasztronómiát kedvelő ismerős, rokon vagy barát számára remek meglepetés lehet.

Ebben a cikkben bemutatunk pár ötletet, amik közül válogathatsz.

karácsonyi bor

Boros szettek karácsonyra

Talán az első és legjobb egy kész boros szett, amelyben szinte minden megtalálható, amire az italozáshoz szükség lehet. Ha valami, akkor egy kellemes családi vagy baráti összejövetel, karácsonyi ebéd vagy vacsora igazán jóleső tud lenni a szürke hétköznapokat követően. Ilyenkor amúgy is mindenki gasztro szakemberré válik, esetleg önjelölt vendéglátós lesz csak azért, hogy a szerettei kedvében járjon és levegye őket a lábukról.

Amikor karácsonyi ajándékot keresel, akkor a boros szettek kiváló megoldást nyújtanak arra, hogy ne kelljen sokáig gondolkodnod. A Vacu Vin 6-os összeállítása például különleges díszdobozokban kerülnek kiszállításra, aminek segítségével nemcsak a bor nyitható fel erőfeszítés nélkül, de a hűtéssel sem lesz gond többé. A csomag tartalmaz még borkiöntőt, vákuumdugó borzárat, illetve vákuumdugót egyaránt.

Dekantáló kancsó

Amennyiben igazán egyedi meglepetésre gondolsz, akkor talán a dekantáló kancsó az, amely minden centet megér. Ebben ugyanis különleges és elegáns módon lélegeztethető a bor, lehetőséget adva arra, hogy az ital minden aromája felszabaduljon, ezáltal jobb ízélmény érhető el. A prémium megjelenésért a kristályüveg kancsó, valamint a parafa talp felel. Ezáltal tökéletesen megállja a helyét a karácsonyi teríték mellett, de adható nyugodtan ajándékba is. Kiváló meglepetés bárkinek, aki kicsit is érdeklődik a gasztronómia és a borok iránt.

Vákuumpumpa és kiöntő szett

Egy sokkal egyszerűbb, ámde annál hasznosabb boros szett a vákuumpumpa és kiöntő párosa, amely a legújabb kollekció egyik sikerterméke. Felejtsd el a szakszerűtlen és pazarló bor felszolgálást és tárolást. A kiöntő kialakításának hála, elvezeti a bor cseppeket és visszafogja azokat a palackba. Ezáltal nem hagy nyomot sem a terítőn, se a ruhán, sem pedig az asztalon. A vákuumpumpa pedig vákuumot hoz létre az üvegben, majd a dugó lezárja azt, így akár további tíz napig őrizhető meg annak minden aromája és frissessége. A szett egy darab pumpát és egy kiöntőt tartalmaz. Tökéletes és praktikus meglepetés a karácsonyfa alá.

Nem kell tehát túlzásba esni vagy sokat gondolkodni azon, hogy mit adj át egy borkedvelő ismerősöd vagy barátod számára karácsonyra, hiszen a boros szettek tökéletes lehetőséget adnak arra, hogy örömet okozz.

error: Content is protected !!