ünnepek, munkaszüneti napok, ünnepnapok

Duguláselhárítás fix áron? Létezik ilyen? Mit takar ez a kifejezés?

A témában rengeteg a félreértés, a félretájékoztatás. Ezért érdemes tisztázni, hogy mit is jelent a fix ár, mi az, ami biztos, és mi az, ami változó, ami belefér az árképzésbe. Mert sokan sajnos sokféle rossz tapasztalattal „gazdagodtak” az évek során, amik egyetlen módon írhatóak felül. Korrektséggel és megbízhatósággal, új, pozitív tapasztalatokkal. Mert ha a bizalmi légkör kialakul, akkor onnantól kezdve nincsenek kérdések.

Hogy is van ez az árképzés?

Sokan egészen hajmeresztő ajánlatokkal bombázzák a hozzá nem értő, de bajban lévő leendő ügyfeleket. A legnagyobb etikai vétség ezzel a mentalitással, hogy hitegetésnek, ígérgetésnek minősül, aminek a vége garantáltan csalódás. Az ember pedig előbb-utóbb a kapott pofonjaiból tanulva előre vetíti, hogyha ez egyszer megtörtént, akkor meg fog újra és újra. Pedig az ismétlődés nem törvényszerű, de az tény, hogy nagyon nem mindegy, hogy ki az, aki megkapja, elnyeri a bizalmat.

kapcsolat felvétele után az elsődleges cél az adott gond felmérése. Hiába próbálkoznak sokan telefonon keresztül diagnosztizálni, sőt akár szerelni, ez egyáltalán nem életszerű. Igen, vannak olyan tünetek, amik tipikusak, ennek megfelelően a megoldás is többnyire azonos. De ez sohasem egy egyszer egy. Tehát a terepszemle elengedhetetlen. A kiszállásnak is van egy díja, lévén ha csak Budapest egymáshoz közel eső kerületeit is vesszük alapul, nem kevés üzemanyag és idő kell az A pontból B pontba jutáshoz. Viszont ezek a költségek ténylegesen tervezhetőek, azaz fixek.

duguláselhárítás fix áron azt jelenti, hogy amikor a terepszemle során kiderül, mi a gond, egyúttal milyen utat kell bejárni ahhoz, hogy a góc kioldódjon, akkor már az árképzés is reális. Sokan, akik a nem megbízható szerelők közé tartoznak, bemondanak egy összeget, ami a munka elvégzése után megsokszorozódik. Ez az a váratlan fejlemény, ami mindenkit rosszul érint, nem meglepő módon. Senki sem vágyik arra az érzésre, hogy átverték. Márpedig ebben az esetben egyáltalán nem földtől elrugaszkodott ezt gondolni.

Mivel lehet spórolni?

Nem a szakmaisággal és nem is a megbízhatósággal. Ez is fix. Viszont a rendszeres karbantartás egy kifejezetten gazdaságos húzás. Határozottan sok pénz takarítható meg a segítségével. Lévén félévente átnézetni a rendszert töredék összegbe kerül, mint az akut problémákat elhárítani. Ráadásul az ellenőrzés minden egyes díjtétele előre fixen lebeszélhető. Kevés időt, energiát és anyagi muníciót követel mindez, ugyanakkor a pozitív hozadéka vitathatatlanul óriási. Úgyhogy ha cél a takarékosság, akkor ezzel a csellel érdemes élni. Az időpontok így jó előre lefoglalhatóak, így aztán a tervezés is könnyedén kivitelezhető.
Ha pedig baj van, ha nagyon úgy néz ki, hogy a duguláselhárítás házilag nem oldható meg, vagy a vízvezeték-rendszerben olyan gond üti fel a fejét, ami barkácsolással nem orvosolható, akkor az fix, hogy a segítségünkkel rejtett költségek, titkos díjtételek és hasra csapás szerű ármegállapítások nélkül korrekt feltételekkel pont kerülhet a gócok kiiktatásának végére.

error: Content is protected !!