ünnepek, munkaszüneti napok, ünnepnapok

7 szív alakú étel ünnepi alkalmakra

Az ünnepek egyik legfontosabb szerepe, hogy kizökkentsenek a hétköznapokból, és jobban figyeljünk egymásra. Nem csak a férfiak szívéhez vezet az út a hasukon át, a hölgyeket is le lehet venni a lábukról finom falatokkal, különösen, ha a látványra is adunk, és szív alakú ételeket készítünk. Legyen az születésnap, anyák napja, nőnap, Valentin-nap, vagy csak egy hétköznapi romantikus reggeli, ezekkel az ételekkel garantált lesz a siker.

7 szív alakú étel ünnepi alkalmakra

7 szív alakú étel

Szív alakú szendvics

Szendvicset készíteni mindenki tud, még azok is, akik nagyon kezdők a konyhában. Csak egy szív alakú kiszúróra van szükség, és máris kész a szív alakú szendvics!

szív alakú szendvics

Virsli szív tükörtojással

Egy látványos reggeli ötlet, virsli és tojás sok családban kerül a reggel az asztalra. Egy kis csavarral igazán ünnepi reggelit varázsolhatunk belőle, ne ijedj meg, sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint elsőre gondolnád. Virsli szív tükörtojással recept itt.

virsli szív tükörtojással

 

Szív alakú amerikai palacsinta

Az amerikai palacsinta egy népszerű reggeli vagy desszert. Egy kis ügyességgel szív alakban is készülhet.

szív alakú amerikai palacsinta

Szív alakú churros

A churros a spanyolok népszerű fánkja, amit reggel szokták fogyasztani sűrű, forró, csokiba mártogatva. Egy kis kreativitással szív alakúra is formázhatjuk, és garantáltan meg fogja édesíteni a napot. Churros recept itt.

szív alakú churros

Linzer szív

A linzer sokak kedvenc sütije, karácsonykor, húsvétkor gyakran kerül az asztalra. Ki tudna ellenállni egy linzer szívnek? Ha bolti tésztából készíted, akkor is meg tudod csinálni, ha nem vagy mesterszakács vagy mestercukrász.

linzer szív

Szív alakú pizza

Mi lehet jobb egy pizzánál? Hát egy szív alakú pizza! A házi pizza készítés azért már haladó feladat, de nincs is szebb pillanat, mikor otthon kiveszed a sütőből a saját készítésű pizzádat, a sok olvadó sajttal a tetején!

szív alakú pizza

Szív alakú torta

Aki tud tortát sütni, annak a szív alakú torta sem jelenthet kihívást egy szív alakú sütőformával. Ennek hiányában meg a linkre kattintva megtudhatod, hogyan készíthetsz szív alakú tortát forma nélkül.

szív alakú torta

error: Content is protected !!