ünnepek, munkaszüneti napok, ünnepnapok

A tökéletes ajándék anyák napjára!

Elmondani az elmondhatatlant, kifejezni a kifejezhetetlent – ez az Anyák napja nagy kihívása. Hogyan mondható el az, amire aligha akad megfelelő szó? Van pár ötlet a tarsolyunkban, amik barokkos körmondatok nélkül is hűen tükrözik azt az egyszerű, egyetemes, világokat megváltoztató igazságot, hogy „szeretlek, Anya”!

anyák napi ajándék

Egy pillantás hatalmas szívdobbanás!

Nehéz évről évre újra és újra elmondani ugyanazt, mégsem ugyanabban a köntösben. Nyilván az évben nem egyetlen nap feladata átadni mindazt az érzelmet, amit az Anyák napja hordoz. De akkor is, a varázsa és az ereje vitathatatlan.

Bőr, nemesacél, ásvány vagy textil karkötő? Mindegyik joggal kér és kap helyet magának a tökéletes ajándék kategóriában. Hogy miért? Azért, mert egytől egyig szépek, különlegesek, magas minőségű anyagból készülnek, éppen ezért időtálló választások is egyben. Elegendő egyetlen pillantást vetni rájuk, és máris szebb a világ.

Az ásvány karkötők tiszta kristályai szakadásmentes gumin sorakoznak, így az ékszer egyrészt könnyen képes felvenni a csukló méretét, másrészt nem sérülékeny. De a nemesacél variációkat is kiemelhetnénk, mivel ezek kopásállóak, vízállóak, és nem korrodálódnak. Hasonlóan egyébként a medálokhoz. A bőr magáért beszél, az alapanyag eredendően stílusos, úgyhogy a siker nem is lehet kérdéses. A textil típusok is roppantul kedveltek, lévén színesek, vidámságot sugároznak, trendik.

De miként fokozható tovább az egyediség?

Ezek az ékek eleve nem a tömeggyártás termékei. Azaz különlegesek. Ám van itt valami, ami igazán felteheti az i-re a pontot: a gravírozás. „Te vagy a példaképem!” – melyik édesanya az, aki ne hatódna meg egy ilyen, neki szánt felirat láttán? De egy közös szóvicc, szlogen, vagy más titkos nyelvezettel felírt szöveg is hatalmas sikert arathat. Mert amit úgy általában a szavak nem mondhatják el, azt a személyre szóló, személyes megjegyzések, történettel büszkélkedő kifejezések igenis képesek megformálni. A gravírozás idővel sem fakul vagy kopik meg, és ez minden tekintetben igaz, az üzenet is örökérvényű, és a minőségi kivitelezésnek hála a megvalósítás formája is időtálló. Ez az az ajándék, ami bearanyozhatja az Anyák napja amúgy is ragyogó ünnepét.

Kép: Freepik

error: Content is protected !!